93-408-76-25

Pares i mares, aquí teniu tota la informació sobre les darreres notificacions i circulars.

 • Academica International

  We would like to recognize the hard work in Academia International Studies of two students of our school:Mario Ruiz I Enrique Giménez. You have shown so much effort and progress. We are very proud of you!!!
  Keep up the good work
  Volem reconèixer el treball i l’esforç de dos alumnes de l’escola en el curs d’Academica International Studies:Enrique Giménez Almuzara, alumne de 4rt ESO i Mario Ruiz Sánchez de 3r ESO.
  Estem molt orgullosos del vostre esforç i dedicació. No és fàcil realitzar el vostre curs i paral·lelament realitzar un batxillerat en llengua anglesa.
  Sort en el proper semestre!!!
 • Fem circuits (P3)

  Els alumnes de P3 realitzen circuits amb diferents materials. Els hi encanta participar en el muntatge de forma dinàmica. Això si, la part més divertida de la sessió és realitzar-lo com més cops millor! Gràcies a aquest recurs podem treballar diferents aspectes dins de la psicomotricitat que ajuden als nostres infants a desenvolupar-se millor dins l’aspecte motor.
 • Matemàtiques ALOMAT

  Avui a 1r de primària hem treballat les matemàtiques a partir de racons, seguint amb la nostra metodologia ALOMAT.
  Ens ho hem passat molt bé a la vegada que hem après molt!

  This slideshow requires JavaScript.

 • Els cossos geomètrics

  Aquesta setmana els i les alumnes de 2n ESO, han treballat amb els cossos geomètrics. Els han mesurat, han calculat les seves àrees i volums i al final els han construït.

  This slideshow requires JavaScript.

   
 • Celebrem el dia de la Pau

  A Cicle inicial hem celebrat el dia de la Pau i hem treballat tots els valors associats : la convivència, la cooperació, l’assertivitat, el diàleg, la tolerància, la fraternitat, la solidaritat i d’altres valors que els inculquem a l’escola.

  This slideshow requires JavaScript.

    Els nens i nenes de P4 van celebrar el dia de la PAU estampant les seves mans formant un colom blanc, que simbolitza el nostre desig perqué tothom trobi la PAU.

  This slideshow requires JavaScript.

 • Robòtica a educació infantil

  Els últims informes del mercat laboral, indiquen que la robòtica serà una de les professions més demandades. De fet, ja ho és en l’actualitat …… Comencem a iniciar-la amb els i les més petits i petites de l’escola.
 • Treballem medi social

  Dilluns a la tarda, els nens i nenes de tercer de primària han sortit a treballar els continguts de medi social pel barri…que millor que observar amb els seus propis ulls! @ Fabra i Puig

  This slideshow requires JavaScript.

 • Visita de la Guàrdia Urbana

  El dilluns, els alumnes de tercer de primària van rebre la visita de la Guàrdia Urbana. Una xerrada i visita pel barri molt interessant on
  a través de la observació directa van poder treballar aspectes relacionats amb el coneixement, vinculació, cura de l’entorn i convivència.
  Els infants són el present i el futur d’un món millor.

  This slideshow requires JavaScript.

   
  Avui a l’aula de P5 hem rebut la visita de la Guàrdia Urbana de Barcelona. @BcnGuardiaUrbana.
  Ens han ensenyat moltes coses: en què consisteix el seu ofici, com s’ha de caminar pel carrer i evitar possibles riscos que ens podem trobar, entre d’altres.
  Ens ho hem passat genial i hem après molt!

  This slideshow requires JavaScript.

  Avui ens han vingut a visitar els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona @BcnGuardiaUrbana, per tal de donar-nos informació sobre com identificar i actuar si ens trobem davant d’un cas de violència de gènere.
  La nostra Escola, juntament amb altres entitats socials, creu en la importància de la formació contra tot tipus de violència. Formem a joves en la igualtat i en la capacitat d’estimar.

  This slideshow requires JavaScript.

 • Projecte P3 “El cargol”

  Els nens i nenes de P3, han fet el projecte del cargol, al llarg del primer trimestre. Amb la participació de les famílies i del treball escolar, els alumnes han après amb molta motivació.

  This slideshow requires JavaScript.

 • Projecte P4 “La volta al món”

  Els nens i nenes de P4 hem treballat el projecte de La volta al món en 80 dies. Hem viatjat acompanyats d’en Phileas Fogg i amb les seves aventures hen conegut molts països del món. Així com menjar tradicional de cada país i aspectes característics de cadascun d’ ells. QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT!

  This slideshow requires JavaScript.