93-408-76-25

Pares i mares, aquí teniu tota la informació sobre les darreres notificacions i circulars.

 • Caminada

  CAMINADA A LA MASIA VILA-JOANA. Matí esportiu i de convivència a secundària. L’alumnat de la ESO, amb els seus tutors i diferents professor@s de l’Escola, han realitzat una sortida a la Masia Vila-Joana, a l’entrada del Parc de Collserola. Recorregut iniciat pel Camí de Sant Llatzer fins al Passeig de les Aigües, continuant pel camí de Can Coll i arribant a la masia del segle XVI. La tornada va ser en transport públic. Han pogut gaudir de la natura i de moments d’esbarjo increïbles.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Temps de tardor

  TEMPS DE TARDOR. Tallers i sortides de cicle inicial i P.4. C. Inicial de primària va visitar el Parc de la Guineueta per tal d’observar, reconèixer i analitzar la vegetació a la tardor. Van aprofitar per observar els insectes. I també per recollir fulles per decorar l’aula i fer un mural amb els diferents tipus recollits. A més a més, van treballar els hàbits per aprendre a cuidar i respectar el medi. Finalment, van fer un dibuix al parc d’allò que més els va agradar. A educació infantil, els nens i nenes de P4 han fet la sortida a Can Miqueló, on han descobert les característiques de la tardor tot passejant pel bosc. També han buscat els diferents tipus d’arbres: de fulla perenne i de fulla caduca. Han pogut buscar bolets i la castanyera els ha respartit castanyes per a tot@s. Els monitors no han perdut ocasió en explicar com cuidar el medi i quines coses no han de fer quan passegin pel bosc.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Llegim, recitem, exposem

  LLEGIM. RECITEM. EXPOSEM. “La lectura fa a l’home complert; la conversa, àgil, i l’escriure, precís.” Dir Francis Bacon. I amb aquesta premisa l’alumnat de l’Escola treballa la poesia, l’oratòria i la lectura. Saber expressar-se per tal que els altres entenguin el que vols dir; llegir en veu alta un text amb correcció; analitzar poemes; compartir temps de lectura amb els altres… són algunes de les activitats que l’alumnat de primària i d’ESO porten a terme per tal de potenciar les seves competències lingüístiques. A les fotos podeu veure als alumnes de 3r, 4t i 5è de primària i de 1r d’ESO, en diferents ambients i situacions.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Juguem amb les matemàtiques

  JUGUEM AMB LES MATEMÀTIQUES. Taller manipulatiu de matemàtiques. A l’aula de P5 hem realitzat diverses activitats relacionades amb les matemàtiques. Els nens/es han disfrutat manipulant, observant, comparant i jugant en aquest taller. A través del joc, de la manipulació i l’experimentació els infants aprenen conceptes matemàtics com la relació entre conjunts, la numeració, l’operació i la lògica, entre d’altres. Qué divertit és aprendre matemàtiques!

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Regala temps!

  REGALA TEMPS! Això és el que han fet els nens i nenes de 5è de primària. Temps entregat a canvi de somriures i estima. I és que la classe ha participat en una cantada de Nadales a la Residència d’Avis del Barri Porta, col.laborant d’aquesta forma en una de les moltes activitats de Nadal que aquests dies realitzarà la nostra gent gran de la residència.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Día internacional contra la violencia de género

  DÉJAME VIVIR. SOY MUJER PARA SER FELIZ, NO PARA SUFRIR. 25 de noviembre, Día Internacional contra la Violencia de Género. TODO EMPIEZA CON ALGO PEQUEÑO HASTA QUE… – NI UNA MÁS- NACÍ MUJER PARA VIVIR- IGUALES- NO TENGAS MIEDO- STOP- PUEDES PARARLO- DENUNCIA- ESTOY CONTIGO- NO ES NO- SÉ LIBRE- NO PERMITAS NI UNA VEZ- HABLA Y VIVE. Lección magistral la que nos ha dado 6 de Primaria. En su reflexión sobre el Día Internacional contra la Violencia de Género los alumnos y las alumnas han tenido la capacidad de dejar claro que no permitirán en su vida. Sientan las bases de la sociedad que quieren. Y l’ Escola Aloma se suma a cada una de sus afirmaciones y peticiones. No perdáis nunca de vista vuestros sueños, renunciar a ellos es renunciar a vuestra vida!

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • La unió fa la força!

  LA UNIÓ FA LA FORÇA! Treballar la empatia. Fomentar la cohesió dins del grup. Unir les forces per aconseguir un objectiu comú… Són alguns dels objectius proposats amb les dinàmiques de grup, partint de jocs i activitats divertides que permeten conscienciar al nen i nena de la necessitat de conèixer-se i conèixer els altres. Mireu que bé s’ho va passar 5è en una sessió de grup. Única premisa: no podem deixar anar les mans dels companys.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Què mengem?

  QUÈ MENGEM?
  L’alumnat de 1r i 2n de primària va fer una sortida a la granja per tal de veure quins productes podem utilitzar per tal de poder menjar de forma saludable. Obtenir iogurt i magdalenes casolanes és més fàcil del que pensem! I emprar productes de proximitat a la nostra alimentació és la millor forma de cooperar amb el medi ambient. Aquí us deixem algunes imatges. No podem negar que estaven molt, molt atents.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Un món multicolor

  UN MÓN MULTICOLOR. P.4 descobreix d’on surten els colors. Taller experimental. Vermell, blau, groc, rosa… el món que ens envolta és multicolor! Els colors formen part de la nostra vida i des de ben petits. Us deixem un recull de fotos on podreu veure com ho passen de bé a P.4 aprenent els colors i no oblideu una cosa, hi ha infants que aprenen els colors amb 2 anys i altres que amb 4 els segueixen confonent. No passa res! No té a veure amb el nivel d’intel.ligència sinó amb la seva maduració cognitiva, no us preocupeu, tot arribarà.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Treballant el nostre cos

  TREBALLANT EL NOSTRE COS. Els nens i nenes de 2n de Primària dins de l’àrea de Coneixement del Medi Social i Natural han estat treballant: EL COS PER DINS, on poc a poc i amb treball en equip han anat descobrint que dins del nostre cos hi tenim ossos, articulacions i músculs. Durant la realització d’aquest tema, igual que amb els altres, a més de passar-s’ho molt i molt bé, han ampliat els seus propis coneixements, els han valorat i els han compartit amb els altres de tal manera que entre tots HAN APRÈS MOLT MÉS.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.