93-408-76-25

Pares i mares, aquí teniu tota la informació sobre les darreres notificacions i circulars.

 • TALLER D’EDUCACIÓ VIÀRIA A P.5

  TALLER D’EDUCACIÓ VIÀRIA A P.5 La Guàrdia Urbana ens ha fet una visita i ha explicat un munt d’aspectes sobre els carrers i com hem de comportar-nos. I és que hem de prendre consciència, des de ben petits, de la importància de respectar les normes de circulació, com a conductors i com a vianants.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • PROJECTE DEL CARGOL A P.3

  PROJECTE DEL CARGOL A P.3 Durant aquest projecte, hem iniciat la feina partint d’una conversa sobre què sabem i què podíem aprendre. Treballant amb elements de l’entorn proper, en aquest cas, els cargols, es pretén ajudar als nens i nenes a processar i contextualitzar, de manera que els infants construeixin aprenentatges amb interacció amb el medi. Amb l’ajuda del material que van portar les nostres famílies hem pogut treballar i extreure tot tipus d’informació per fer activitats sobre el tema.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • VISITEM LA RESIDÈNCIA D’AVIS.

  VISITEM LA RESIDÈNCIA D’AVIS. El secreto de la genialidad es el de conservar el espíritu del niño hasta la vejez, lo cual quiere decir nunca perder el entusiasmo ” Aldous Huxley L’alumnat de 5è i 2n d’ESO han visitat, com ha és tradició, la residència d’avis del barri. A més de cantar nadales, han fet una representació del Pessebre Vivent. No oblidem que Nadal ha de ser temps per compartir amb els altres…

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Sweet christmas recipes

  Sweet christmas recipes L’alumnat de cicle superior DD primària va acomiadar desembre amb postres dolces que van haver de presentar a la resta d’alumnes en llengua anglesa. Com veieu a les imatges, la creativitat no ha faltat!

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • BON NADAL!

  Amb aquesta postal, creada amb el dibuix guanyador del concurs de nadalenques, fet per l’alumne Edu Mata, l’Escola Aloma i Petit Aloma, us volen desitjar unes festes de Nadal plenes de felicitat.
 • FEM POSTALS

  FEM POSTALS AMB LES ALUMNES DEL CICLE FORMATIU D’EDUCACIÓ INFANTIL. Partint d’una pedagogia activa, les alumnes de Grau Superior d’Educació Infantil de Santapau Pifma han fet postals de Nadal amb el grup d’alumnes de P3, P4 i P5. L’objectiu és donar la major participació als nens i nenes en el seu propi aprenentatge, oferint les suficients experiències de treball perquè puguin desenvolupar les seves habilitats, destreses i hàbits creant unes magnífiques manualitats i que les alumnes del Grau puguin analitzar la seva feina amb ajut de les mestres responsables. Que millor motivació que haver deixat aquesta pràctica per aquesta època de l’any, plena de màgia i il·lusió, com és el Nadal! Tant les futures educadores com els nens i nenes van gaudir moltíssim.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Wir lernen Deutsch!

  Wir lernen Deutsch! Aprenem alemany! Ja sabeu que el nostre centre fa una aposta ferma pels idiomes. Aquest any, educació infantil ha començat l’alemany. I és que la millor forma d’aprendre un idioma és cantant i jugant. Passeu i mireu…
 • ENTREGA DE DIPLOMES DE CAMBRIDGE.

  ENTREGA DE DIPLOMES DE CAMBRIDGE. Ahir es va procedir a l’entrega dels certificats dels i les alumnes que es van presentar als diferents exàmens de Cambridge al mes de juny. Va ser un acte molt entranyable on els i les alumnes ens van dirigir unes paraules en anglès. Congratulations to all the students. We are very proud of you…

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • CONCURS DE NADALES!

  CONCURS DE NADALES! Ja tenim guanyador del concurs de cicle mitjà: “La felicitació nadalenca més original de l’escola Aloma”. Aquest any el guanyador ha estat l’Eduardo Mata, amb un original dibuix que s’ajustava perfectament a les premisses del concurs i que a més és PRECIÓS. Com a segon premi la Claudia Gimeno, que ens ha deixat impressionats/des amb el seu estil. I com a tercer premi l’Alejandro Guarnido que ha captat l’essència nadalenca amb molt gust. Ha estat un concurs ple d’art i talent. Gràcies a tots i a totes per participar.
  Felicitats Edu! Felicitats Claudia! I Felicitats Alejandro!

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • CANVI DE MARXA.

  CANVI DE MARXA. El passat dia 3 de desembre, els/les alumnes de 4rt d’ESO van assistir a l’activitat ‘Canvi de marxa’ organitzada per la Guàrdia Urbana de Barcelona.En aquesta sessió es pretén conscienciar sobre la necessitat de separar alcohol i conducció en els conductors i conductores del futur… Un fort aplaudiment a la iniciativa!!!