93-408-76-25

Pares i mares, aquí teniu tota la informació sobre les darreres notificacions i circulars.

 • ALOMA CONNECTADA

  L’alumnat de l’ESCOLA ALOMA podrà seguir totes les classes i tenir contacte amb tot l’equip docent, el professorat farà connexions setmanals amb l’alumnat.

  This slideshow requires JavaScript.

 • Seguim en contacte!

  Sempre amb les famílies. Seguim en contacte!
 • Xocolata solidària: Gràcies!

  Un any més, hem aconseguit recaudar una quantitat important de diners….. 361,53 euros, que aniran destinats, íntegrament, a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Milions de gràcies a totes aquelles famílies que han col·laborat amb el seu granet de sorra!!!

  This slideshow requires JavaScript.

 • Fem tasques de prevenció i higiene per evitar el contagi del Covid-19

  Fem tasques de prevenció i higiene per evitar el contagi del Covid-19, a segon cicle d’educació infantil i cicle inicial de primària . Entre tots hem d’ensenyar amb responsabilitat i prudència.

  This slideshow requires JavaScript.

 • Robòtica a 3r EPri.

  Robòtica a 3r. Pri. Fabriquem un vehicle lunar.

  This slideshow requires JavaScript.

 • Els super herois/super heroïnes de la sang!

  Les alumnes de segon curs del cicle formatiu de grau superior d’Educació infantil del nostre centre “dels grans”, Santapau Pifma, han representat l’obreta de teatre, “Els superherois i les super heroïnes de la Sang”, per tal de conscienciar als nens i nenes de la importància que té la donació de sang per a salvar vides. Recordeu que la donació es durà a terme el proper 13 de març, al carrer Alella, número 51. Us hi esperem!!!

  This slideshow requires JavaScript.

   
 • APRENEM ALEMANY!

  APRENEM ALEMANY!!!!! Els nens i nenes de 5 anys, aprenen alemany per mitjà de cançons i jocs. Treballen el vocabulari propi de les unitats temàtiques : L’hivern, el cos humà, diversos conceptes tals com, obert/tancat, adalt/abaix, gran/petit…….
 • 8M

  “L’escola Aloma ja ha engegat els motors del canvi cap al 8M. Perquè sense feminisme no hi ha futur. Per un ensenyament no sexista, igualitari en la diversitat i compromès amb la societat!”

  This slideshow requires JavaScript.

 • P5 al museu d’Arqueologia de Catalunya

  Els alumnes de P5 que estan treballant a classe el projecte dels Egipcis ham amat avui a visitar el museu d’Arqueologia de Catalunya. Ha estat una sortida molt educativa i han gaudit molt!

  This slideshow requires JavaScript.

 • P4 al Museu de Paleontologia

  Els nens i nenes de P4 han gaudit d’un dia al Museu de Paleontologia on han pogut conèixer els Dinosaures que vivien a Espanya com per exemple el Tiranosaure. També han tingut l’oportunitat d’entrar al laboratorio on han vist com es crean i es descobreixen els fòssils de dinosaure. Per acabar la visita, han vist l’esquelet d’un Triceratops i han quedat molt sorpresos. Amb tot el que han après en el dia d’avui han pogut completar el seu projecte dels dinosaures.

  This slideshow requires JavaScript.