93-408-76-25

Pares i mares, aquí teniu tota la informació sobre les darreres notificacions i circulars.

 • Saló d’Enseyament

  La postobligatòria al Saló d’Enseyament, per quart any consecutiu. @santapau.pifma Els i les alumnes de 4t. d’ESO, de visita al Saló d’Ensenyament, han aprofitat per passar per l’stand del Centre Santapau Pifma.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • ELS PADRINS I PADRINES DE SISÈ

  ELS PADRINS I PADRINES DE SISÈ. I per introduir els nous continguts a treballar a cicle inicial i mitjà, els nois i noies de sisè han preparat diferents cartells i pòsters relacionats. Des de continguts de naturals a les Festes Tradicionals, l’alumnat de sisè ha estat capaç d’organitzar-se i triar com ho volien fer. I és que, quan es tracta d’ajudar als més petits i petites de l’etapa o quan són els companys i companyes més grans els que ens ajuden, tot és més divertit.
 • Segona marató de donació de sang

  La feina ben feta, sempre dóna bons resultats. La prova està en vora 100 donacions al finalitzar la marató. Fins l’any vinent!!!!!

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • LA MONA LISA DE BOTERO

  LA MONA LISA DE BOTERO. L’alumnat de 5è de primària ha fet una adaptació de l’obra genuïna de Fernando Botero, pintada al 1958 i que actualment es troba al Museu d’Art Modern de Nova York. Botero va representar a Mona Lisa a l’edat de 12 anys, motiu que ha fet que triem aquesta obra i l’apropem als nois i noies de cicle superior. Han hagut DD treballar en grup, partint d’una imatge central del quadre i en un temps màxim d’una hora. Us atreviu vosaltres?

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • LES EMOCIONS IMPORTEN I MOLT!

  Les nostres alumnes del Cicle Formatiu d’Educació Infantil, de la nostra escola de post-obligatòria Santapau Pifma han realitzat activitats i jocs amb l’alumnat de P.3 per treballar les emocions a l’aula. I és que no podem entendre la formació integral dels nens i nenes sense treballar els seus sentiments. Només ens cal felicitar a aquestes futures mestres per la feina feta. Ja heu vist que s’han divertit molt amb vosaltres!

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • CANVI DE MARXA

  CANVI DE MARXA. Avui, l’alumnat de 4t d’ESO ha participat en una activitat educativa per conscienciar els joves dels accidents de trànsit. Alumnes de diversos centres educatius han participat en aquest projecte, promogut per la Fundació Mutual de Conductors, que impulsa poder adquirir conductes responsables des de l’adolescència. Amb el suport del Servei Català de Trànsit i la Guàrdia Urbana, l’activitat consisteix en escoltar relats i diversos testimonis reals de cossos d’emergència així com de víctimes i familiars que expliquen al jovent les conseqüències d’un accident viari i la importància de la prevenció en la sinistralitat. Felicitats pel projecte!
 • D’ON SURTEN ELS COLORS. 

  D’ON SURTEN ELS COLORS. Vermell, blau, groc, taronja, verd… El món que ens envolta és multicolor! I les nenes i els nens de P.5 faran una petit experiment per observar com obtenim els colors. I és que la nostra vida està plena de colors. A partir dels colors primaris (Magenta, Groc, Cian) descobrim que si els barregem aconseguim uns altres colors. Descobrim els COLORS SECUNDARIS! (Verd, Taronja, Lila). I tot amb un senzill experiment: paper, aigua, pintura i pots de vidre)

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • VISITANT ELS PINGÜINS

  VISITANT ELS PINGÜINS. Els nens i nenes de P4 han treballat el projecte dels Pingüins durant els mesos de fred. Han après que els pingüins són aus, encara que no volen i són animals ovípars. Han investigat com són els pingüins per fora i per dins, com neixen i creixen, on viuen i com, què mengen… I per tal de comprovar tot el que han interioritzat han acabat el projecte fent una sortida a l’Aquarium de Barcelona, on han pogut observar de ben a prop aquestes aus tan particulars i realitzar un taller.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • EDUCACIÓ VIAL A 5è d’EPRI.

  EDUCACIÓ VIAL A 5è d’EPRI. Pràctiques de circulació amb bicicleta. El treball conjunt de la Guàrdia Urbana i l’Escola, vers comportaments cívics i normatius viaris, és fonamental per a contribuir a la formació dels futurs ciutadans.
  Què es pretén amb aquesta activitat: Aconseguir el respecte entre els diferents usuaris de la via pública (vianants i conductors de bicicletes). Detectar les necessitats dels participants per tal de prevenir situacions de risc. Fer participar activament a tots els assistents. Treballar l’autocrítica del propi comportament viari així com l’autocorrecció de les possibles conductes adquirides no relacionades amb bones pràctiques. Ser protagonistes d’un aprenentatge conjunt amb una col·laboració activa dels monitors del Parc Infantil de la Guàrdia Urbana. Adquirir habilitats i destreses per a una futura incorporació a la circulació en l’entorn urbà… Aquí teniu alguns moments de l’activitat i de com s’ho han passat visitant un dels llocs més emblemàtics de la ciutat: Montjuïc.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • SEMINARI FORMATIU DE L’EQUIP DIRECTIU

  SEMINARI FORMATIU DE L’EQUIP DIRECTIU: El finançament de l’Ensenyament. El nostre grup d’escoles, Escola Aloma i Santapau Pifma, han participat en la jornada formativa del Col·legi Universitari Henry Dunant sobre el finançament de l’escola concertada. A aquest seminari han assistit personalitats com Irene Rigau, Antoni Arasanz, Pilar Contreras, Carles Martínez, Begoña Ladrón-De Guevara, Guillem López-Casanovas, entre d’altres. Persones que representen a l’administració, les famílies, les empreses o les patronals i que han aportat coneixements i reflexions sobre la realitat que viu la nostra escola.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.