93-408-76-25

Pares i mares, aquí teniu tota la informació sobre les darreres notificacions i circulars.

 • ALOMA “PLOGGING”

  ALOMA “PLOGGING”. Primera sortida plogging de l’Escola Aloma.

  Hem volgut que una de les activitats d’aquest 50è Aniversari dels nostres centres tingués un impacte mediambiental. I és que, aquesta modalitat esportiva-ecològica, nascuda a Estocolm al 2016, cada vegada té més adeptes. Consisteix en caminar, fer running o anar en bicicleta mentre anem recollint escombreries, ja sigui per la ciutat, la platja o la muntanya. Podeu consultar #ploggingbarcelona #plogging…  I des de l’Escola Aloma, només podem donar les gràcies a tot l’alumnat d’ ESO i professorat que ha dedicat un matí a millorar el nostre planeta, la nostra ciutat!!

 • OBSERVAR- ANALITZAR- APLICAR A 5è

  OBSERVAR- ANALITZAR- APLICAR A 5è No només a matemàtiques o ciències apliquem el mètode d’assaig-error i apliquem el que aprenem. Amb la llengua també partim del mateix concepte i, res millor que participar en un taller creatiu, per saber què som capaços i capaces de fer. Avui us mostrem imatges de la visita d’un dinamitzador de lectura: partint d’un llibre que han llegit, han fet jocs de preguntes i respostes, endevinalles i proves sorpresa. I, per treballar els conceptes matemàtics de les mesures i l’espai, hem realitzat mides a les instal.lacions de l’escola.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • P3: LA XOCOLATA

  MATGES DELS TREBALLS DE LA XOCOLATA. Durant aquest segon trimestre, hem anat pujant imatges de les diferents activitats dels projectes d’aula d’educació infantil, però no podíem deixar de mostrar com treballen i presenten els seus treballs els nens i nenes de P.3 i quina cara de curiositat fan els seus companys i companyes de classe al veure’ls. Gràcies a totes les famílies, sou vosaltres els que heu fet possible la felicitat dels nens i nenes al compartir i ajudar en aquesta petita tasca familiar.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • FORMACIÓ = QUALITAT

  FORMACIÓ = QUALITAT. Participació de l’Equip Directiu en una altra jornada de convivència als centres educatius. L’activitat formativa s’ha centrat en els protocols d’actuació davant l’assetjament entre iguals. Cada vegada més, els equips de mestres necessiten eines i programes de prevenció i actuació davant de conflictes entre iguals. La formació és l’únic instrument que ens permet poder millorar.
 • JOCS MATEMÀTICS A 3r D’EPRI

  JOCS MATEMÀTICS A 3r D’EPRI. Si penseu que les matemàtiques no poden ser ben entretingudes, esperem que canvieu d’opinió al veure les cares dels nens i nenes de 3r. Plantejar problemes, buscar solucions, aprendre coses noves… consumeix molta energia, molt de temps i no sempre ens ve de gust fer-ho. Hi ha, però, estratègies que poden fer que aquesta tasca ens resulti més estimulant i agradable. Recordem i aprenem més ràpidament allò que hem repetit molts cops, sobre el que hem reflexionat, amb el que podem establir un vincle emocional…. I tot això és el que poden fer els jocs!

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • BUSQUEM PARAULES!

  BUSQUEM PARAULES! Trobar les paraules adequades per expressar-nos no sempre és fàcil, però si ho fem amb companys i companyes és més fàcil. Aquí teniu algunes imatges dels nens i nenes de 2n de primària creant un poema dedicat a la primavera, i que millor que en un espai obert observant tot el que ens envolta.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • Treballem i gaudim junts!

  Avui els alumnes de batxillerat i 4 ESO han participat en diverses activitats on s’ha treballat la cohesió, les emocions, la cooperació ,el lideratge positiu…

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • FEM CIÈNCIA

  FEM CIÈNCIA: MASSA- VOLUM- DENSITAT. L’alumnat de 5è de primària ha realitzat una activitat relacionada amb la massa i el volum de forma pràctica. I és que, no hi ha res millor que observar que la ciència ens envolta i no és gens estranya, per poder aprendre els conceptes bàsics i poder aplicar-los.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • CASAL D’ESTIU

  ALOMA SUMMER! Comencem el Casal de l’Escola Aloma. Ens hem divertit molt fent robòtica, jocs esportius, gelats, taller de màgia, pintant, fent tennis taula i Zumba, a la piscina o jugant a bàdminton i tennis. Una setmana per gaudir i passar-ho bé. Desconnectant amb activitats de grup i rient molt, i realitzant esport per mantenir-nos actius durant l’estiu. Us avancem algun d’aquests moments d’ Aloma Summer.

  Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 • RESULTATS COMPETÈNCIES 6è EPRI

  RESULTATS COMPETÈNCIES 6è EPRI. Ja tenim els resultats de les proves externes de sisè. Primer de tot, felicitar als nois i noies per intentar superar-se constantment i donar les gràcies a l’equip de mestres per fer una planificació ajustada a les necessitats del grup. Us deixem el resum de com ha anat!