Benvolguts pares-mares:

Per tal que podeu anticipar-vos a l’inici del nou curs 2014-15 us facilitem un seguit d’aspectes generals que heu de tenir en compte:

Recuperació proves de Setembre

Els alumnes de l’ESO i 6è de Primària amb matèries suspeses tindran proves extraordinàries segons calendari adjunt. I les notes s’entregaran el dia 8 de setembre a les 10h, a continuació, de 10 -11h, es podrà efectuar la revisió de notes (en únic horari i dia). Els quaderns de treballs de les matèries suspeses es lliuraran el dia i hora de l’examen de recuperació. La resta de treballs s’han de presentar el dia 4 de setembre a les 9h.

HORARI 04/09 05/09
09:00 Matemàtiques Socials/ Medi 6è EPRI
10:00 Francès/Naturals Castellà
11:00 Català Tecnologia/ Llatí
12:00 Anglès Cultura clàssica/ Filosofia

 

Calendari

Les classes començaran el dia 15 de setembre de 2014 i finalitzaran el dia 19 de juny de 2015. L’Escola romandrà tancada el dia 12 de setembre de 2014.

Són dies festius:

 

  • Nadal: del 24 de desembre al 7 de gener, inclosos.
  • Setmana Santa: del 28 de març al 6 d’abril , inclosos.
  • Dies de lliure disposició: 3 de novembre 2014,16 de febrer 2015 i 22 de maig de 2015.

Horari

L’horari dels alumnes d’E. Infantil i Primària és de 9 a 13h i de 15 a 17h.

L´horari d´ESO és de 8 a 13´30h i de 15 a 17’15h. Tindran lliure la tarda de dimecres, dia en què l’horari serà de 8 a 14’30h, per la tarda, es duran terme activitatsDurant el mes de setembre i el mes de juny, els alumnes d’ESO entraran a les 9h.

Els alumnes de P.3 i P.4 hauran d’entrar sols, des de la porta de l’entrada, a partir del 29 de setembre.

Qualsevol comunicat i/o informació que vulguin fer haurà de ser en secretaria. Els recordem que no s’atendrà a ningú mentre l’alumnat estigui entrant o sortint de l’escola.

Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.30.46

Cap mestre atendrà les trucades dels pares i/o especialistes psicopedagògics en horari de classe, sense concretar dia i hora d’atenció.

L’ús del servei de permanència (de 7- 9h i de 17-18h) s´ha de comunicar a secretaria, abans del 29 de juliol d’enguany. Aquest servei funcionarà segons demanda. Si voleu que facilitem l’esmorzar o berenar en aquest horari s’haurà d’abonar un suplement. Per fer-ne ús ho heu de comunicar a la secretaria del centre abans del dia 6 de setembre.

Totes les faltes d’assistència i de retard han d´estar justificades pels pares, en cas contrari s’aplicarà el protocol d’absentisme escolar estipulat pel Consorci d’Educació. Les absències o sortides fora d’horari, previstes, s’han de notificar amb antel.lació i per escrit a Direcció, emplenant el justificant que trobareu a secretaria. Sense l’autorització corresponent, NO podran sortir de l’Escola durant l’horari escolar.

El servei de menjador començarà el mateix dia que les classes, però s’haurà de comunicar obligatòriament del 4-10 de setembre; l’alumnat que no estigui apuntat al servei el dia que comencin les classes no podrà fer-ne ús. Després de les 10h no es pot apuntar cap alumne-a al menjador i tot l’alumnat d’educació infantil i cicle inicial ha de ser apuntat al servei pels pares. Els alumnes que facin ús d’aquest servei i siguin considerats fixes, abonaran, mensualment 135€ de setembre a juny, ambdós inclosos, ja que l’esmentada quantitat està calculada en relació al nombre de dies lectius (178) i dividida entre els mesos escolars.

Els dies on es realitzin sortides o excursions de tot el dia, se’ls lliurarà un bossa amb el “picnic”. Com l’any anterior, sempre que ho comuniqueu, es descomptaran 3€ per dia que l’alumne-a no faci ús del servei. En cas que l’alumnat estigui de colònies i/o neu només es cobraran els dies de servei.

 

Reunions generals

Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.33.45

Us volem recordar que no podeu portar els nens a les reunions.

 

Tutors

 

P3: Mª Luz Gámez           1 CI:Lluïsa Beltran                  2 CM: Carmen Giraut

P4: Teresa Izquierdo         2 CI:Carmen Ovalle                 1 CS: Glòria Santos

P5: Cristina Moreno           1 CM:Núria Salomó                   2 CS: Miguel de Castro

        

1 ESO:Elsa López                       3 ESO: Ana Belén González

2 ESO: Mª José Olmo                   4 ESO: Marta Orriols

 

Lliurament de notes d’avaluació

Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.36.22

Recordeu que els períodes d’avaluació trimestral comencen de 7 a 10 dies abans de l’entrega de les notes.

Llibres

Dates de recollida:

8 de setembre: Educació Infantil i C.Inicial

9 de setembre: C. Mitjà i C. Superior

10 de setembre: ESO

Per a qualsevol anomalia relacionada amb el tema dels llibres hauran de venir  el 19 desetembre a la secretaria de 17-18h. Més tard d’aquesta data no s’acceptaran reclamacions.

El material de l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior va adjuntat al final de la circular.

 

Vestuari centre

Per tal de controlar tot el material, heu d’imprimir i lliurar, obligatòriament, el full de comanda omplert que teniu al final de la circular.

Les dates seran les següents :

2 i 3 de setembre:                                     de 10h a 12h i de 15h a 17 h

Els següents periodes de venda seran al desembre i al març.

 

Tot l’alumnat ha de portar, obligatòriament, l´equip de l´escola: xandall i samarreta d´esport (els dies d´educació física) i la bata diàriament, a excepció dels alumnes d’ESO. Tal com recull el Projecte Educatiu del Centre i les Normes d’organització i funcionament del Centre, essent una falta greu no portar-lo. Cal recordar que tot ha d´estar net, per tant, donarem les bates dimarts i dijous a Educació Infantil (s’ha de portar posada de casa obligatòriament, encara que siguin de servei de permanència) i els dimecres a Educació Primària.

Els alumnes d´Educació Infantil i Cicle Inicial de primària han de portar un paquet de tovalloletes humides al trimestre (primer dia de classe), amb el nom posat.

Tots l’alumnat ha de portar una ampolla d’ aigua a la motxilla per beure.

Us recordem que els alumnes han d´anar vestits segons s’estableix a les normes d’organització i funcionament del centre, en cas contrari, s´aplicarà la corresponent sanció. A C.Superior de primària i ESO es farà un recordatori de la normativa a principis de curs (tant a l’alumnat com als pares): no es pot portar la panxa descoberta, no està permés l’ús de xancles, no es poden mostrar els tatuatges, queda prohibit que les noies vinguin maquillades, les samarretes sense mànigues dels nois, els pírcings i/o arracades queden prohibits, no poden portar pentinats i/o cabells extravagants, etc. El centre disposa d’un Document que recull el tipus d´educació i ciutadans que volem formar i que tots els alumnes han de complir pel fet d´estar-hi matriculats i, tal com preveu la Normativa, els centres privats tenim plena autonomia de funcionament.

A l’educació infantil i 1r de primària no es podran portar motxilles-carro i les vambes per realitzar educació física han de ser amb velcro obligatòriament, mentre que no sàpiguen cordar-les.

Activitats extraescolars

 Començaran al mes d´octubre i finalitzaran al maig; a excepció de la natació que finalitzarà al mes de juny. La relació de les activitats la podeu consultar a la pàgina web de l’Escola.

Us informarem sobre horaris i dies a partir del 15 de setembre.

Comunicacions amb les famílies

Totes les comunicacions d’ordre general les enviarem per correu electrònic, que és la única forma de comunicació formal del centre.

Recordeu que el correu del centre és:

a8014358@xtec.cat

Qüestions com canvis de menú, malalties, menjador, etc, les heu de comunicar a la secretaria ja sigui telefònicament o personalment. El correu electrònic no és la via d’informació d’aspectes puntuals del dia. Hi ha vegades que el correu no s’obre fins mig matí.

Altres aspectes d´interès general 

Intentant millorar la qualitat dels nostres serveis i atenció als alumnes durant el curs vinent cal tenir present :

–       Normativa medicació: No es donarà cap medicament als alumnes de jornada partida. Per poder donar medicació als nens de menjador , caldrà emplenar un justificant en què s´indiqui : el nom del medicament, la data d´inici i finalització del tractament, especificant la quantitat exacta a donar.També s’ha d’indicar el nom del pare o tutor amb el seu D.N.I. i signatura. Document que trobareu a secretaria. Per poder donar antitèrmic s´haurà d’omplir el qüestionari d’interès general que entregarem el dia de la reunió general.

–       Servei mèdic: revisions mèdiques i optometria en cursos puntuals, avisarem de les dates amb una circular. Pediatra, 1 vegada a la setmana (a concretar), l’atenció la pot demanar el pare-mare o bé el professor-a.

Responsable: Servei mèdic Badamèdic

–       Servei psicopedagògic: passació de tests, atenció individualitzada, valoració de grup, reunions amb pares, etc.Tot prèvia petició de famílies i/o valoració de l’Equip Directiu. En cap cas es fa tractament a l’escola.

Responsable: Soledad Martínez

–       Tallers i assessoraments amb famíliesA concretar durant el curs escolar.

–       Logopèdia: el centre farà el control i dictamen de les necessitats de l´alumne, prèvia petició del professorat i s’entregarà als pares/mares l’informe dels resultats; a partir d´aquest moment els que estiguin interessats en què els seus fills continuin amb tractament poden gaudir del servei de reeducació logopèdica al propi centre, amb una quota reduïda que variarà en funció de les sessions setmanals que es portin a terme, a determinar amb l’especialista si serà dintre o fora de l’horari escolar.

Responsable: Laia Huguet.

–       Activitats: El carnestoltes serà amb temàtica del centre.

Pessebre Vivent, durant el mes de desembre amb nadales i

representació teatral.

Participació de les famílies en activitats concretes dels projectes.

–       Graduació 4t ESOAl mes de juny es donarà tota la informació referida a l’acte.

–       Club de lectura: per tots aquells pares que gaudiu amb un bon llibre hem preparat activitats de lectura; trimestralment es realitzarà una trobada per compartir experiències del llibre triat o xerrades amb l’autor. Al mes de setembre tindreu penjada tota la informació a la pàgina web del centre.

–       Proves oficials d’anglès i/o preparació de les mateixes a l’escola (YLE-KET-PET-FCE-CAE-CPE-TKT-BEC):informació específica a la pàgina web.

–       Aloha,Curs Reglat Aloha Mental Arithmetic: ALOHA Mental Arithmetic és una activitat extraescolar que té com a objectiu potenciar el desenvolupament mental a través de l’ensenyament de l’àbac japonès (Soroban) i del joc. L’activitat està dirigida a nens entre 5 i 13 anys, ( etapa de màxima plasticitat cerebral) i té una durada de dues hores setmanals. El grup mínim de nens per començar és de 10 alumnes i el màxim de 16 nens per grup. Més informació a la pàg. Web. Al setembre es realitzaran tallers gratuïts de pares i alumnat

Recordeu que aquesta circular s´ha de guardar durant tot el curs escolar.

Si hi hagués cap variació i /o modificació ho comunicaríem per la mateixa via, el correu electrònic.

 

Bon estiu.

EL CONSELL DE DIRECCIÓ


Full de comanda de vestuari

MATERIAL ESCOLAR

1r ESO2r ESO3r ESO4t ESO3r Primària4t Primària5è Primària6è Primària
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.49.38 
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.49.46 
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.50.04
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.50.08
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.50.13 
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.50.17 
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.50.23 
Captura de pantalla 2014-07-25 a la(s) 09.50.27 
0 Likes
574 Views

Comments are closed.