TORNEM A JUGAR ALS ESCACS.
Els escacs poden aportar molts beneficis als nens i nenes en edat escolar, com defensen molts estudis científics. No és estrany, doncs, que el Parlament Europeu fes una declaració en què recomanava l’ús dels escacs en horari lectiu. L’objectiu d’aquest projecte és aprofitar l’alt valor pedagògic que contenen els escacs per treballar diferents capacitats i valors perquè els infants siguin més competents en el seu dia a dia i es desenvolupin millor en les diferents àrees. Ja sabeu que les classes d’escacs són en horari lectiu i les duen a terme mestres de l’escola, sense que sigui una activitat avaluable.
Els escacs contribueixen a exercitar la memòria visual, aprendre a prendre decisions, aprendre dels propis errors, millorar les habilitats lectores i lingüístiques, treballar la capacitat de concentració, creativitat i orientació espacial, potenciar la convivència, treballar textos escrits, treballar conceptes matemàtics,…
Els escacs s’esdevenen a l’Escola Aloma en una eina d’aprenentatge. Aquí teniu a alumnes de 3r de primària fent l’activitat.
Aviat veureu a altres cursos fent el joc dels escacs online.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

0 Likes
544 Views

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.